Verification: 78050f3b39135b82

İleri Fotoğraf Teknikleri Atöylesi

Bir adım ileri...

Ileri Teknik Atölye ile Fotografın sonsuz Dünyasını Birlikte Kesfedelim.

1299₺

Temel Fotoğrafçılık atölyesi sonrası tamamlayıcı atölye

Temel Fotoğrafçılık atölyesi sonrası makinenize alışmanız  ve deneyim kazanmanız için büyük fırsat TAMAMI UYGULAMALI SIRF ÇEKİM DERSLERİ , Toplam 3 Gün , 1. Gece çekim teknikleri  atölyesi (Dış çekim 3 saat) 2 . Gündüz çekim teknikleri atölyesi (Dış Çekim 2 Saat) 3. Stüdyo da uygulamalı çekim teknikleri atölyesi ( 2 Saat) 

bu atölye ile kendinizi geliştireceksiniz.

0 532 208 80 11

pan tekniği

Bir görüntüdeki hareketi göstermek her zaman kolay değildir. Kaydırma yöntemi hareket hissini yakalamanın en güzel yollarından biridir, ancak Pan tekniği zor ve zaman alıcı olabilir. Örnek fotoğraflar sayfanın alt kısmında mevcuttur.

Enstantane denemeleri

Enstantaneyi, bir fotoğrafın çekim süresi diye özetleyebiliriz. Buna aynı zamanda “pozlama süresi” denir. İşte bu fotoğrafın 3 ana unsurundan biri olan bu konuyu mucize fotoğraflarla süslüyoruz. Örnek fotoğraflar sayfanın alt kısmında mevcuttur.

Zoom in /Zoom out

Bu bir uzun pozlama fotoğrafçılığı türüdür ve ışık boyama ile aynı ayarların çoğunu kullanır. . Zoom Burst fotoğrafçılığı değişik sonuçlar doğurabilir, ancak tüm fotoğraf teknikleri gibi, ustalaşmak biraz zaman alabilir. Örnek fotoğraflar sayfanın alt kısmında mevcuttur.

panorama tekniği

Panorama; Kullandığımız ekipmanla tek fotoğrafa sığmayan konuların birden fazla sayıda fotoğraf çekilip sonra birleştirilerek tek bir görsel haline getirilmesi olarak adlandırabiliriz.

DOF HESAPLAMA & Diyafram

İstenen netlik seviyesine ulaşmak için hangi kamera ayarlarının gerekli olduğunu değerlendirmenize yardımcı olacaktır. Alan derinliği, fotoğrafçılıktaki en güçlü yaratıcı araçlardan biridir ve ustalaşmanıza yardımcı olmak için nasıl bir yöntem izlemeliyiz.

gece fotoğrafçılığı

- Gece Fotoğraf çekim teknikleri - Uzun Pozlama  - Işıkla Boyama GEREKLİ OLAN EKİPMAN - Tripod - Dslr makine ve Objektif Örnek fotoğraflar sayfanın alt kısmında mevcuttur.

OBJEKTİF TEKNİK OKUMALARI

Objektifleri daha yakından tanımak için bir fırsat....

HDR TEKNİĞİ

(high dynamic range) faklı değerlerde pozlanmış ve standart olan 3 kare ile 12 kare fotoğrafın üst üste birleştirilmesinden oluşmaktadır. Böylece çok belirgin ve dinamik aralığı yüksek keskin fotoğraflar elde edebilirsiniz.

STUDYO DENEYİMİ

3DERS - 3 HAFTA

Copyright © 2024 P h i A t ö l y e. All Rights Reserved. | Fotografie by Catch Themes