Verification: 78050f3b39135b82

Doğanbey Köyü – Sığacık
19 Kasım Pazar – BURSA KALKIŞLI/GÜNÜBİRLİK – 
0 532 2088011 – 950 ₺
Gezi herkese açıktır. Geziye arkadaşınız dostunuz eşiniz herkez katılabilir. Sadece bilmeleri gereken gezimizin bir fotoğraf gezisi olduğu , Siz değerli Fotoğrafçı arkadaşlarımız ile Cumartesi gece 12:00  Kent Meydanı’ndan kalkıyoruz ve İzmir yolu metro durakları üzerinden sizleri alarak  yolculuğumuza başlıyoruz. Egenin gizemli ve bir o kadarda renkli ve görsel güzelliklerinden, tarihi destanlarına kadar yaşayacağımız bu turumuzda ilk durağımız Doğanbey köyü Hayatın aceleci ritminden, kalabalıktan ve yüksek sesten izole, kendi kendine rafine bir hayat yaratanların köyü Doğanbey! Arnavut kaldırımlı sokaklarında yürürken burayı memleketin en ütopik yeri ilan edebilir ve gezdiği yerden etkilenip gelecek hayallerine eklemek isteyen herkes gibi “keşke burada bir evim olsa” diyebilirsiniz.  Eski Rum evlerinin olduğu ara sokaklarda harika kareler
yakalamak için serbest zaman veriyoruz ve Sığacığa geçerek enfes bir ege kasabasının tadını çıkarıyoruz ve bölgeden ayrılıyoruz. Bursa’ya vardığımızda siz değerli misafirlerimizle aldığımız noktalarda bırakıyor ve gezimizi bitiriyoruz.  
katılacaklar en geç 7 Kasım salı akşamına kadar bildirmeliler , ödemeyi peşin yapacağımız içinde gelmek isteyenler vereceğimiz banka hesabına en geç 10 kasım cumaya kadar yapmalılar ödeme yapan arkadaşlar rezervasyonlarını iptal ettiremezler.
İrtibat: 0 532 208 80 11
Kişi başı ücret 950 TL dir
ÖNEMLİ NOT : Anlaşma yapacağımız firma ile ilgili olarak gezi rezervasyonu ve ücreti belirlediğimiz gün akşamına kadar yapılmalı/ödenmelidir. 

Şirince – Efes Antik Kenti – Çamlık Köyü – Doğanbey Köyü – Sığacık
29 Ağustos Pazar – BURSA KALKIŞLI/ GÜNÜBİRLİK – 
0 532 2088011
Siz değerli Fotoğrafçı arkadaşlarımız ile gece 02:00  Kent Meydanı’ndan kalkıyoruz ve İzmir yolu metro durakları üzerinden sizleri alarak  yolculuğumuza başlıyoruz. Egenin gizemli ve bir o kadarda renkli ve görsel güzelliklerinden, tarihi destanlarına kadar yaşayacağımız bu turumuzda ilk durağımız Şirince. Maya takvimine göre 21 Aralık 2012’de kopacak olan kıyamette güvenli bölge olduğu gerekçesiyle son yıllarda hayli merak uyandıran bu tarihi ve mistik köyde vereceğimiz kahvaltı molası ardından köyümüzü geziyoruz. Sonrasında Efes antik kentine geçiyoruz. Kuruluşu Cilalı Taş Devri MÖ 6000 yıllarına dayanır. 1994’te UNESCO tarafından Dünya Mirası Geçici Listesi’ne dahil edilen Efes, 2015’te ise Dünya Mirası olarak tescil  edildi. Buradaki gizli tünellerden, antik tiyatroya kadar anlatacağımız
yapıları fotoğraflandırmak için sabırsızlanacaksınız. Sıradaki Çamlık Köyü’ne
ulaşıyor ve bölgeye varışımız ile birlikte 30 adet buharlı lokomotifin
sergilendiği Çamlık Buharlı Lokomotif Müzesi’ni geziyoruz.  Ardından bir yemek molası veriyor ve molamız
sonrası gezimize ilk olarak 1924 yılına kadar Rumların yaşadığı görünce inanamayacağınız güzellikte olan 
Doğanbey
Köyü’ne ulaşıyoruz. Eski Rum evlerinin olduğu ara sokaklarda harika kareler
yakalamak için serbest zaman veriyoruz ve Sığacığa geçerek enfes bir ege kasabasının tadını çıkarıyoruz 
ve bölgeden ayrılıyoruz. Bursa’ya vardığımızda siz değerli misafirlerimizle aldığımız noktalarda bırakıyor ve gezimizi bitiriyoruz.  Gezimizi iİker Tur ile yapacağız.

Öğle yemeği: Bölge restoranlarında serbest menü fiyatları geçerlidir.

ÖNEMLİ NOT : Anlaşma yapacağımız firma ile ilgili olarak gezi rezervasyonu ve ücreti belirlediğimiz gün akşamına kadar yapılmalı/ödenmelidir. Bu tarihe kadar kayıt yaptıranlar mücbir sebeplerden dolayı iptal yapabilirler. Bu tarihten sonraki iptallerde gezi ücreti iade edilmez. 

POLONEZKÖY – ŞİLE – AĞVA -KERPE KEFKEN PEMBE KAYALAR 
BURSA KALKIŞLI/ GÜNÜBİRLİK
OTOBAN VE KÖPRÜ KULLANIMLI ÖZEL TUR
1 ARALIK 2019  0 532 2088011 

Görükle Abişoğlu pastanesi önünden 06:30 da aracımız kalkacak ve İzmir yolu üstündeki metro duraklarından fotoğrafçı arkadaşlarımızı alarak ana toplanma yeri olan Kent meydanı avm de Saat 07:00’de yola çıkıyoruz. Araçta vereceğimiz kahvaltı paketlerinin ardından, yolda vereceğimiz molalar ile birlikte saat 08:00’da son zamanlarda popüler hale gelen Polonezköy’e geçiyoruz. Burada yürüyerek orman içi gezisi yapabiliriz alternatif olarak dileyen misafirlerimiz Polonezköy’de 200 yıllık rum evi ve kilisesini gezebilirler.  Polonezköy’de yapacağımız yürüyüş sonrasında, Cam sanatları merkezinde sergilerin ve müsaitliğe göre cam işleme sanatını görüyoruz. Ardından Karadeniz’in Marmara Bölgesinde en popüler olduğu Şile’ye gidiyor ve son Osmanlı yapıtlarından tarihi Deniz Feneri’ni görüyoruz. Yolculuğumuz sırasında ve Deniz Feneri konumundan panoramik olarak Şile Kalesi’ni görüyoruz. Burada kısa bir fotoğraf molası sonrasında gezimize devam etmek için Ağva’ya geçiyoruz. İsteğe göre burada tekne gezisi yapıyor ve akşam yemeği alıyoruz. Ardından turumuzun son noktası olan Kerpe Kefken’e geçiyoruz. Program akışına göre serbest zaman veriyor ve saat 18:30’da etkinliğimizi bitirerek dönüş yolculuğuna başlıyoruz ve 20:00 da Bursa da olacağız. 


Öğle yemeği: Bölge restoranlarında serbest menü fiyatları geçerlidir.

ÖNEMLİ NOT : Anlaşma yapacağımız firma ile ilgili olarak gezi rezervasyonu ve ücreti 28 Kasım 2019 Perşembe akşamına kadar yapılmalı/ödenmelidir. Bu tarihe kadar kayıt yaptıranlar mücbir sebeplerden dolayı iptal yapabilirler. Bu tarihten sonraki iptallerde gezi ücreti iade edilmez. 
Gezimiz Tursab’a kayıtlı OKSİJEN TRAVEL tarafından düzenlenmektedir

İSTANBUL Eminönü, Galata, İstiklal ,Balat – Ücretsiz 
MODELLİ DIŞ ÇEKİM GEZİSİ

Bursa Kalkışlı \ Günübirlik \17 Kasım Pazar

Katılmak isteyen tüm fotoğrafçı arkadaşlarım BUDO İstanbul feribotundan biletlerini yandaki tarihlerde alıyor. 17 Kasım sabah saat 20:00 Deniz otobüsü ile yola çıkmak üzere 07:45 de  Budo Mudanya iskelesinde buluşuyoruz. Saat  10:00 gibi Budo Sirkeci deniz otobüsü istasyonunda oluyoruz ve HALİÇ ÜNİVERSİTESİ FOTOĞRAÇILIK KULÜBÜ rkadaşlarımızla buluşup gezimize başlıyoruz. 4 Adet model arkadaşımızın bize elik edeceği gezide harika İstanbul ambiyansında fotoğraflar yakalıyoruz. Önce Galata , Karaköy, İstiklal’i gezip daha sonra Balata geçiyoruz. Akşamda 20:30 feribotu ile geriye dönüyoruz. 

BOLU YEDİGÖLLER  – ABANT – GÖLCÜK TURU – 160 ₺

Bursa Kalkışlı \ Günübirlik \ 27 Ekim Pazar

Saat 01:00 Görükle, 01:30 Kent Meydanında değerli fotoğrafçı arkadaşlarımızla buluşup keyifli bir gün için yola çıkıyor, araçta ikram edilen kahvaltı paketlerimizle birlikte sabahın erken saatlerinde Bolu Yedigöller’e varıyoruz. 06:30 (Bölgede tesis olmadığından herkes yanında kahvaltısını getirmeli) Sırası ile İncegöl, Sazlıgöl, Nazlıgöl, Kurugöl, Büyükgöl, Seringöl, Deringöl’ü keşfedeceğimiz gezimize başlıyoruz. Bir süre serbest zaman geçiriyor ardından alt platodaki gölleri gezip sonra üst platoya geçiyoruz. Saat 10:00 gibi toparlanıyor ve diğer doğal alanlarımızı ziyaret etmek için programımıza devam ediyoruz. yolculuğumuzun ardından Bolu merkeze uzaklığı 13 km olan, herkesin bildiği ‘‘Kartpostallardaki Ev’’ olan Gölcük Gölü’ne ulaşıyoruz. Göl etrafında rehberimiz ile yapacağımız gezintiden sonra,  tesisimizde çay-kahve molası veriyoruz. Talep eden misafirler burada fotoğraf çekebilir ya da bisiklete binebilir. Daha sonrasında yeşilin tüm renkleriyle bizleri karşılayacak olan adeta bir tablo görünümündeki Abant Gölü’ne geçiyoruz. Giriş yaptıktan sonra göl etrafında aracımız ile tur attıktan sonra, göl manzarasına karşı  dileyen misafirlerimizle anlaşmalı restaurantımızda yemeklerimizi alıyoruz. Ardından talep eden misafirlerimiz restoranda oturabilir ya da göl etrafında yürüyerek fayton ya da bisiklete binerek her köşesinden ayrı bir tablo olan gölü turlayabilirsiniz. Burada geçireceğiniz zaman sizleri şehrin temposundan uzaklaştıracak, doğanın dinginliğini, huzur vericiliğini Abant’ta tam anlamıyla hissedeceksiniz. Saat 18:30 ‘da dönüş yolculuğuna başlıyor 23:30 da aldığımız noktalara bırakarak gezimizi bitiriyoruz. 

Öğle yemeği: Bölge restoranlarında serbest menü fiyatları geçerlidir.

ÖNEMLİ NOT : Anlaşma yapacağımız firma ile ilgili olarak gezi rezervasyonu ve ücreti 22 Ekim 2019 Salı akşamına kadar yapılmalı/ödenmelidir. Bu tarihe kadar kayıt yaptıranlar mücbir sebeplerden dolayı iptal yapabilirler. Bu tarihten sonraki iptallerde gezi ücreti iade edilmez. 
Gezimiz Tursab’a kayıtlı OKSİJEN TRAVEL tarafından düzenlenmektedir. 

EGE’nin SAKLI KÖYLERİ 

Kırkoluk,Gölcük,Bozdağ,Birgi,Ödemiş,Tire

Fotoğrafçı arkdaşlarımız ile 02:00 Kent Meydanında ,buluşarak yolculuğumuza başlıyoruz.İlk durağımız İzmir’e bağlı Ödemiş ilçesinde bulunan Bozdağ,Gölcük beldesi olacak.Bozdağ’ının zirvesinde bizleri karşılayacak olan 40 çeşmeden oluşan Kırkolukta kısa bir mola veriyor ve yolumuza devam ediyoruz.
Unutursam fısılda,babam ve oğlum,yeşil deniz gibi film ve dizilere ev sahipliği yapan bölgede bizleri karşılayacak olan Gölcük gölü sizleri doğasıyla ve sakinliği ile büyüleyecek.Göl kenarında alacağımız kahvaltı sonrasında birlikte bölgeyi geziyor ve fotoğraf çekimleriniz için vereceğimiz serbest zamanın ardından köylü pazarıyla meşhur
Bozdağ beldesine uğruyor ve kısa süreli yolculuğumuz sonrası gezimize Aydınoğulları Beyliği’nin merkezi Birgi Köyü ile başlıyoruz. Tarihi Çakırağa Konağı Müzesi, İmam-ı Birgivi Türbe ve Külliyesi, Aydınoğlu Mehmet Bey Camii ziyaret edeceğimiz yerler arasındadır. 
Unesco tarafından koruma listesi adayı bu köy;tarihi ve mistik sokaklarıyla sizlere dönem filmlerinde geziyor havası yaşatacak.
Birgi Köyü gezimizin ardından Ödemiş ilçesi üzerinden Türkiye’nin en güzel ilk on kasabası arasında yer alan Tire’ye hareket ediyoruz. Köftesiyle meşhur Ödemiş ve  yöresel
restaurantlar da yemeklerimizi alıyoruz.(ekstra)Bölgeyi gezdikten sonra Bursa’ya yola çıkıyoruz ve sizleri aldığımız noktalarda vedalaşarak turumuzu tamamlıyoruz.
Dönüşümüz ardından uygun bir günde 
 gezi gurubumuzla atölyemizde toplanıyoruz orada çektiğimiz fotoğraflardan en güzel 3 tanesini seçip atölyemizde fotoğrafları yorumluyor ve ilk 3 fotoğrafı seçiyoruz. 1. olan arkadaşımız bir sonraki geziye % 30 indirimli olarak katılma hakkı elde ediyor.  2. Olan arkadaşımız bir sonraki geziye % 20 indirimli katılma hakkı elde ediyor. 3. Olan arkadaşımızda bir sonraki geziye %10 indirimli katılma hakkı elde ediyor. 
Çok eğeleneceğimiz ve fotoğraf adına güzel kareler yakalayacağımız. gezimize hepinizi bekliyoruz. Fiyat bilgisi Whatsapp gurubumuzdan yayınlanacak.

Kahvaltı: Gölcük göl kenarı.(Ekstra)

Öğle yemeği: Bölge restoranlarında serbest menü fiyatları geçerlidir.Ödemiş yada Tire köftesi tavsiyedir.(Ekstra)
Ören yerleri girişleri (Ekstra)

ÖNEMLİ NOT : Anlaşma yapacağımız firma ile ilgili olarak gezi rezervasyonu ve ücreti 6 Eylül 2019 Tarihine kadar yapılmalı/ödenmelidir. Bu tarihe kadar kayıt yaptıranlar mücbir sebeplerden dolayı iptal yapabilirler. Bu tarihten sonraki iptallerde gezi ücreti iade edilmez. 
Gezimiz Tursab’a kayıtlı OKSİJEN TRAVEL tarafından düzenlenmektedir. 

Copyright © 2024 P h i A t ö l y e. All Rights Reserved. | Fotografie by Catch Themes